PLUS OLIE

Dagens pris pr liter

Gratis levering

Spar 100,- kr

på din første ordre!


VÆLG LITER

MIN. 700 og MAX. 5000 LITER

TOTAL PRIS

8.533,00 KR.

   

TIPS VED BESTILLING

Kend din tank

Check størrelsen på din tank inden du bestiller. Så ved du, hvor mange liter vi max kan levere.

Bestilling af 700 liter

Det er en god ide, at din tank har plads til mere, når skal levere 700 liter. Vi bliver nemlig nødt til at tage leveringsgebyr, hvis det viser sig, at der ikke er plads til 700 liter.

Præcis betaling

Du betaler altid kun for det præcise antal liter olie, som vi leverer. Vi hæver først pengene efter olien er leveret. Så enkelt er det.

Plus Olie - Ekstra kvalitet til fyr og miljø

Plus olie er fyringsolie med ekstra egenskaber og højere kvalitet til en lidt højere pris. Plus olien er tilsat additiver, som giver højere brændværdi i dit oliefyr. Det skåner dit oliefyr og miljøet, da færre gasser udledes under afbrænding. Plus olien er til dig, der vil betale lidt ekstra for den højere kvalitet. Læs mere på vores produktblade her.

Hos Netolie er din bestilling og levering af fyringsolie i trygge hænder. Med mere end 30 års erfaring med levering af fyringsolie, garanterer vi høj kvalitet og pålidelig service. Vi tilbyder hurtig levering samt fyringsolie til faste lave og konkurrencedygtige priser.

Produktbeskrivelse

Netolie leverer markedets  førende kvalitetsolie via vores markendsledende samarbejdspartnere. Fyringsolien lever op til alle gældende krav, certificeringer og lovgivning.  Du kan læse mere om produktspecifikationerne her.

Har du brug for hjælp?

Her finder du de spørgsmål og svar, som vores kunder oftest stiller os. Fandt du ikke det, du søgte? Du er altid velkommen til at kontakte os på kontakt@netolie.dk

da_DKDanish

Spar 100 kr.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 100 kr. rabat.