Find svar på dine spørgsmål

Her kan du få svar på fleste spørgsmål fra vores kunder. Finder du ikke hvad du søger, så er det nemmeste at du skriver en e-mail til os på kontakt@netolie.dk. Vi svarer hurtigt samme dag. 

Vi leverer altid senest 4 hverdage efter olien er bestilt.

Netolie.dk er yderst konkurrencedygtig på prisen for fyringsolie i høj kvalitet. Dette opnår vi gennem enkle og hurtige bestillingsprocedurer og en ensrettet leveringsproces, som holder omkostningerne nede. Vi følger naturligvis markedets priser hver dag, så du kan føle dig helt tryg ved at prisen altid er lav hos os.

Som udgangspunkt er det desværre ikke muligt at få leveret olien på en bestemt dag. Er der særlige årsager eller behov, kan du sende en e-mail til kontakt@netolie.dk og så kan vi undersøge muligheden for at imødekomme en løsning.

Hvis det haster med at få leveret fyringsolien, har du mulighed for at bestille din ordre med et hastetillæg (475 kr inkl moms), så får du leveret din olie senest den næstkommende hverdag.

Ja, det kan du godt. Efter du har indtastet dine faktureringsoplysninger, kan du vælge at få leveret til en ’’alternativ leveringsadresse’’. 

Prisen beregnes efter den pris der er på bestillingsdagen. Alle priser er inkl. moms, levering og afgifter.

Mindste online bestilling af fyringsolie er 700 liter. Du betaler kun for de leverede antal liter.

Såfremt der ikke er plads til 700 liter i din tank, og leverancen ender på mindre end 700 liter, opkræves et leveringsgebyr på 250,00 kr. inkl. moms.

Ja, det kan du godt. Hvis du ønsker at ændre eller annullere din ordre, skal du sende en e-mail hurtigst muligt til kontakt@netolie.dk. Skriv venligst ’Annullering af ordre’ i emnefeltet og husk at angive dit ordrenummer. Hvis leverancen allerede er under behandling og på vej i tankbilen, er det ikke muligt at annullere din ordre.
Annulleringen er først gældende, når du har en bekræftelse fra os.

Ja. Når du bestiller olie hos Netolie.dk er du automatisk dækket mod forurening og spild gennem Olieselskabernes forureningsforsikring. Forsikringen er gældende såfremt, at oliekøbet er til privat brug, tanken lovligt installeret, mindre end 6.000 liter og i ordentlig stand.

Nej, du behøver ikke være hjemme, når vi leverer fyringsolien. Du skal blot sørge for, at der er fri adgang til tanken og påfyldningsstudsen.

Hvis der ikke er fri adgang til tanken og påfyldningsstudsen, fakturerer vi dig 350,00 kr. inkl. moms for forgæves kørsel.

Prisen på fyringsolie påvirkes af det globale udbud og efterspørgsel, geopolitiske begivenheder og valutakurser. Derfor ændrer prisen sig ofte i takt med markedets udvikling. Som kunde, betaler du altid dagsprisen pr. liter fyringsolie på bestillingsdagen.

Prisen varierer i takt med markedets udvikling. Se vores aktuelle priser på hjemmesiden.

Ja, i visse tilfælde kan vi godt tilbyde levering med lang slange. Kontakt os for mere information.

Der er flere metoder til at finde ud af, hvor mange liter fyringsolie, der er på olietanken. En god og præcis måde er at pejle tanken med en pejlestok og herefter bruge en omregningstabel, som konverterer målingen til liter. Alternativt kan du holde et beholdningsregnskab, hvor du holder styr på dit forbrug ud fra tankens forbrugsmåler.

Vi leverer fyringsolie til hele Danmark incl brofaste øer. Kontakt os venligst for at bekræfte leveringsmuligheder i ikke-brofaste områder.

Ja, det kan du. Skriv til os på KONTAKT@NETOLIE.DK, så sender vi dig oplysningerne.

Der skal være tankalarm monteret på tanken. Tankinstallationen skal være godkendt og leve op til gældende miljømæssige krav og regler. Endelig skal der være fri og uhindret adgang til tanken, så chaufføren kan komme til at fylde fyringsolie på tanken.

da_DKDanish

Spar 100 kr.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 100 kr. rabat.