Privatlivspolitik

For at Netolie.dk kan varetage handlen med kunder, leverandører og andre samhandelspartnere, indsamler og behandler vi blandt andet følgende almindelige personoplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi prioriterer persondatasikkerhed meget højt og har stor fokus på, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til gældende persondatalovgivning.

Personoplysningerne registreres hos Netolie.dk og opbevares i to år, hvorefter oplysningerne slettes. Netolie.dk samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Netolie.dk samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Som registreret kunde hos Netolie.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til den dataansvarlige afdeling hos Netolie.dk, som kan kontaktes på følgende e-mail: kontakt@netolie.dk

Cookies

da_DKDanish

Spar 100 kr.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 100 kr. rabat.