BASIS OLIE

Dagens pris pr liter

Gratis levering

Spar 100,- kr

på din første ordre!

 

vælg liter

MIN. 700 og MAX. 5000 liter

TOTAL PRIS

8.393,00 KR.

   

TIPS VED BESTILLING

Kend din tank

Check størrelsen på din tank for at undgå at bestille flere liter olie end der er plads til i tanken.

Bestilling af 700 liter

Det er en god ide, at der er plads til lidt mere end 700 liter i tanken, når du bestiller 700 liter. Vi tager nemlig leveringsgebyr, hvis det viser sig, at der ikke er plads til 700 liter i tanken. 

Præcis betaling

Du betaler altid kun for det præcise antal liter olie, som vi leverer. Vi hæver først pengene efter olien er leveret. Så enkelt er det.

Basis Olie - Kvalitetsolie til billig pris

Basis olie fra NetOlie er vores gode og driftssikre standard fyringsolie. Den kan bruges af de fleste typer af oliefyr og holder en god kvalitet uden det koster ekstra. Basis olien er vores mest populære olie til prisen, og til dig der ønsker god kvalitet til fast lav pris.

Hos NetOlie er din bestilling og levering af fyringsolie i trygge hænder. Med mere end 30 års erfaring med levering af fyringsolie, garanterer vi høj kvalitet og pålidelig service. Vi tilbyder hurtig levering samt fyringsolie til faste lave og konkurrencedygtige priser.

Produktbeskrivelse

Netolie leverer bedste kvalitetsolie via vores markedsledende samarbejdspartnere og leverandører. Fyringsolien opfylder alle gældende krav, certificeringer og lovgivning. Du kan læse mere om produktspecifikationerne her.

Har du brug for hjælp?

Her finder du de oftest stillede spørgsmål og svar fra vores kunder. Fandt du ikke det du ledte efter? Du er altid velkommen til at kontakte os på kontakt@netolie.dk

da_DKDanish

Spar 100 kr.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 100 kr. rabat.